×

Pejsecenter Syd

Ørderup Kirkevej 39,
6520 Toftlund
Telefon: 7665 5001
Mail: info@pejsecentersyd.dk

Fortrydelsesret

Har du fortrudt dit køb, kan du annullere eller afbestille din ordre her.

Ønsker du at annullere eller afbestille en allerede afgivet ordre, bør det som udgangspunkt ske ved at fremsende en e-mail med emnet “Afbestilling” til info@pejsecentersyd.dk. Her skal ordrenummer samt ordretidspunkt fremgå.

Du kan også bruge kontakt formularen her på siden. Husk at notere afbestilling og dit ordrenummer i emnefeltet.

Har du modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail, kan denne returneres til afsender med teksten “Afbestilling!” indsat i emnefeltet. Afbestilling bør ske hurtigst muligt for ikke at risikere, at ordren allerede er afsendt eller på anden måde sat i gang.

Flere af vores leverandører producerer varer på bestillinger, så det er derfor vigtigt, at din afbestilling er os i hænde så hurtig som mulig, hvis vi skal kunne nå at standse din ordre uden omkostninger for dig som køber.

Afbestilling kan ske uden omkostninger for køber, såfremt sælger har modtaget afbestillingen inden 2 hverdage efter udstedelse af ordrebekræftelse.

 

Afbestilling vil kunne accepteres af sælger, såfremt den modtages inden for perioden, som er 2 dage efter udstedelse af ordrebekræftelse og frem til 2 uger før levering. Overholdes tidsfristen ikke, vil køber blive opkrævet et afbestillingsgebyr på 20% af den samlede ordre.

Hvis en ordre indeholder specialfremstillet varer, som er under produktion eller færdigproduceret, vil afbestilling af disse varer ikke blive accepteret.

 

Afbestilling kan først betragtes som gennemført, når du modtager en bekræftelse herpå fra sælger.

 

Du kan læse mere om reglerne for fortrydelsesret i købeloven lige her

 

Mangler du yderligere information, kan du finde vores handelsbetingelser.

 

TOP