×

Pejsecenter Syd

Ørderup Kirkevej 39,
6520 Toftlund
Telefon: 7665 5001
Mail: info@pejsecentersyd.dk

MCZ og MAESTRO

MCZ’s patenterede MAESTRO-teknologi giver dig direkte kontakt til din pilleovn. Det er ikke bare et simpelt tænd/sluk signal via eksternt WiFi som vores konkurrenter, men en teknologi som er direkte integreret på pilleovnens hovedprint. Derfor kan du styre showet i detaljer:

– Simpel tænd og sluk
– Indstille tænd og sluk på bestemt tidspunkt
– Indstille tænd og sluk ved bestemt temperatur
– SilentFunktion, så rumblæseren slås fra, og du får stilhed
– Real-time driftsinfo
– Udvidet mulighed for teknisk fjernsupport
– Måling af rumtemperatur via ekstern WiFi temperatursensor (Ekstra)

MAESTRO er altid inklusiv i prisen på alle vores MAESTRO-ovne. Derudover kan du tilkøbe ekstern temperatursensor via WiFi og eksternt display, så du får endnu flere muligheder i din intelligente styring.
App’en fås selvfølgelig til både iPhone og Android. Det er intuitivt, og det virker nemt og hurtigt.

Styr MAESTRO med to forskellige teknologier

WiFi Home – når du er tæt på din pilleovn
Den teknologi er din fjernbetjening til pilleovnen, hvis du ikke har internet i hjemmet, driftsforstyrrelser på internettet eller andet. Punkt-til-punkt-forbindelse mellem telefonen og pilleovnen hjælper til at kommunikere med pilleovnen uden at anvende routere eller internetforbindelser. Det er muligt, når smartphone og pilleovn er placeret i nærheden af hinanden (anbefalet maks. 5 meter). Forbindelsen afhænger af væggene og boligens opbygning.

Remote – også når du er ude af huset
Med den teknologi kan du styre din MCZ pilleovn, om du er hjemme eller ej. Det er smart living, og det er sådan vi anbefaler, at du primært kommunikerer med pilleovnen. Du kan altid holde dig opdateret på pilleovnens status, under knappen ”SET” og derefter ”STATUS”/”ABOUT”. Det er nødvendigt, at der er placeret en WiFi-router i nærheden af ovnen, så ovnen har forbindelse, og at din mobiltelefon har dataforbindelse. Det er smart living.

Nemmere support med MAESTRO

Hvis du skulle få problemer med din ovn, gør teknologien det nemmere for dig at få support. Via MAESTRO kan MCZ’s dygtige teknikere få adgang på distance, så de har bedre chance for at finde problemet og hjælpe dig. Det gør oplevelsen og servicen langt bedre for både dig og tekniker. Uanset hvilken ovn du køber, får du desuden vores tryghedskoncept med i prisen.

Væsentlige krav for god styring

– 2,4 Ghz router
– Adgangskode til routeren bør være max. 32 characters
– I tilfælde af aktiv firewall på router skal 9000 TCP/UPD ports åbnes

Har du allerede købt en pilleovn med MAESTRO? Så kan du følge vores MAESTRO-guide for at konfigurere forbindelsen.

Download guiden her: mcz-maestro-quick-guide

TOP